Disclaimer
Jouw gegevens
Wij houden niet van spam en dergelijke. Je gegevens worden dus ook niet verstrekt aan derden en ook wij zullen zo weinig mogelijk contact met je opnemen. Tijdens het verbeteren en testen van de dienst kan het voorkomen dat we wat gegevens van je zien. In de praktijk komt dat zelden voor, maar als het gebeurt, mag je er op vertrouwen dat wij op gepaste wijze met je gegevens om gaan.

Het financiële plaatje
Er kunnen op termijn aanvullende diensten in gebruik genomen worden waar kosten aan verbonden zijn. Wat nu al gratis kan, blijft gratis. Waar verdienen we dan op? In principe nergens op, maar als je de werkwijze en gebruiksvriendelijkheid van onlinetijdschrijven.nl plezierig vindt en jouw organisatie een nieuwe website wil met CMS, denk dan nog eens aan ons. En via onze donatie module zou je een gift kunnen geven.

Op eigen risico
Voor de hele website geldt dat je zelf verantwoordelijk bent voor de content die je plaats. Het heeft ook de mogelijkheid om met elkaar te discussiëren via het forum. Wij gaan ervan uit dat je daar gezond verstand bij gebruikt en op een fatsoenlijke manier met je medemens omgaat. Misbruik van deze dienst wordt niet gewaardeerd en hoewel het niet de bedoeling is om te gaan dreigen, is het wel goed om te weten dat we in zulke situaties content kunnen verwijderen en/of gebruikersaccounts kunnen uitschakelen.

We hopen dat deze dienst meerwaarde voor jou heeft.
Inloggen
Gebruikersnaam *:
Wachtwoord *:
Onthoud mij:
Dit veld is verplicht
Dit is geen geldig getal
Dit mag geen getal zijn
Dit is geen geldig e-mail adres
Het getal moet een waarde tussen %min% en %max% hebben
Deze %name% bestaat al
Dit is geen geldige datum
Dit is geen geldige tijd
Er zijn te weinig opties aangevinkt
Er zijn te veel opties aangevinkt